Gå til hovedindhold

Høringssvar

Lukning af Center for Læring

Vi kan ikke undvære Center for Læring. Center for Læring er med til, at alle skoler og dermed alle børn i Aarhus kommune er stillet lige og dermed har lige adgang til læremidler. Ved Center for Læring er der for alle kommunens skoler adgang til en opdateret og varieret fællessamling af analoge læremidler og digitale ressourcer, som sikrer, at der kan laves en varieret undervisning, hvor børn lærer på mange måder. Derfor har Center for Læring en understøttende funktion i undervisningen og børnenes læring – gennem udlån af læremidler. Endvidere understøtter Center for Læring skolerne gennem vejledning og sparring af fagteams og årgangsteams. Der afholdes fx også forberedelsesdage, hvor skolens samlede pædagogiske personale planlægger undervisning og forløb for kommende skoleår.

I spareforslaget er der lagt vægt på, at kommunens skoler kan få tilsvarende ordning ved Center for Undervisningsmidler. Det er dog ikke helt virkeligheden, idet læremidlerne ved CFU deles med hele regionen. Det er derfor langt sværere at få adgang til disse læremidler, bl.a. pga. kortere låneperioder og længere vente- og leveringstid.

Jeg anmoder indtrængende beslutningstagere om at genoverveje dette sparringforslag. Igen; Vi kan ikke undvære Center for Læring! De er afgørende for vores undervisning og dermed børnenes læring.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lærke Marie Christiansen

Indsendt

15/11/2022 15:41

Sagsnummer

HS2817377

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78