Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Teaterhuset Filuren: Trivselsprojekt

Udviklingsfremmende samspil gennem teaterprocesser: Trivsel, Dannelse, Udvikling og Samspil med Filuren som katalysator.
Hver tredje pige og ottende dreng mistrives psykisk, ifølge Barnets råd. Det bakkes op af diverse data fra bla. sundhedsstyrrelsen, stigende antal indstillinger til PPR og lange venteliste til hjælp for børn/unge.
Noget skal gøres. Og noget bliver allerede gjort. Gennem Filurens projekt med trivsels-indsatser i folkeskolen. At lukke det projekt, vil være et kæmpe tab. For de unge, for skolen som udviklings- og dannelsesfællesskaberne. Vilde problemer skal løses med kreative fælleskabs-baserede tiltag. Det er lige det som Filurens kerneprojekter kan. Og gør. Hvis de får lov. Bevarelse af Filurens projekt (og Filuren i det hele taget) er investering i udviklingsfremmende samspil som skaber trivsel, handlekraft, børn og unge som aktør i eget liv og gode fælleskaber som er rummende, demokratiske, inkluderende og problemløsende. For "intet er blot til lyst", når det handler om teaterprocesser.
Hilsen een med forældrekendskab til Filurens betydning for børn/unges trivsel.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne Agerbo

Indsendt

16/11/2022 08:52

Sagsnummer

HS0311055

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78