Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Center for Læring (CFL)!

I mine 25 år som lærer ved Århus Kommune har CFL været en kæmpestor del af min materialebase. Altid opdateret, altid klar, altid relevant.

Vi har brug for CFL, for at undgå at børnene ikke blot undervises gennem læringsportaler. Deres beholdning af undervisningsmaterialer er let tilgængelig og altid opdateret med ny god litteratur og spændende konkrete og digitale materialer og materialekasser til undervisningen. Alt, hvad vi skal bruge for at kunne lave inspirerende og alsidig undervisning for eleverne - det går ud over vores kerneopgave, hvis I lukker CFL

Den lille besparelse, der kan opnås ved at lukke CFL opvejer på ingen måde den værdi, den udgør for skolens læreres mulighed for at lave varieret og alsidig undervisning med nye og tidssvarende materialer.

I stedet kunne man kigge mod en kæmpepost som eksterne konsulenter, som - bevares, flinke nok - kommer ud på skolerne og fortæller personalet en masse ting, som vi godt vidste i forvejen, og som kolleger på stedet og/eller ledelsen selv kunne stå for med - for mig at se - større udbytte og større lokalkendskab og dermed større glæde for vores kernebrugere - børnene.

Hvis I skal spare, så spar på de voksne der skal undervise voksne, ikke på det/dem, der skal undervise børnene. Heriblandt CFL.

Håbefuld hilsen
GGP
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Gitte Guivernau Posch

Indsendt

16/11/2022 15:08

Sagsnummer

HS4080087

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78