Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Nørrestenbros Skovbørnehave

Det er sparetider landet over. Men lige præcis dét her spareforslag er decideret uklogt. Vi ved, at en hverdag i naturen gavner børns trivsel, gør dem mere robuste – og er en afgørende faktor for den måde de begår sig videre ud i livet.

Da vi for tre år siden skulle vælge institution til vores første barn, havde det afgørende betydning, at skovbørnehaven er en integreret del af Nørrestenbro. Vores børn vokser op inde i byen. Det er her, vi gerne vil bo – hvis vi ved, at vores børn får en hverdag i skoven. Nu har vi to børn, og vi har brug for skoven til dem.

Det er vigtigere end nogensinde før, at vi ikke gambler med børns trivsel. Både på den korte og på den lange bane. I Aarhus Kommune bør I være stolte over skovbørnehaven, som både får opmærksomhed lokalt, nationalt og internationalt. Dét her tilbud, det kan noget helt specielt.

Jeg er overbevist om, at budskabet og alle argumenterne fra forældre, pædagoger, forskere, tidligere ledere og ansatte står så tydeligt for jer, at I selvfølgelig ikke vælger at lukke børnenes skovbørnehave. For alles skyld.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mette

Indsendt

17/11/2022 11:01

Sagsnummer

HS7194690

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78