Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Lukning af skøvbørnehaven Nørrestenbro

Jeg mener det vil være et kæmpe tab for Aarhus midtby, at lukke Skovbørnehaven Nørrestenbro - af mange årsager.

Der er mange børnefamilier, der flytter væk fra byen, og jeg synes, at Aarhus Kommune burde gøre alt hvad der stod i deres magt for at understøtte og bibeholde byens diversitet. Skovbørnehavemuligheden tiltaler forældre bredt. På mine egne vegne, kan jeg sige, at jeg drømmer om, at min søn får en umiddelbar og indforstået relation til naturen, - en som jeg selv har svært ved at give ham som midtbysborger. Jeg drømmer om, at når han kommer hjem fra børnehave, så har han oplevet nyt og mærket vejret og haft højt til loftet.

Jeg ville desuden, som forældre, netop vælge Nørrestenbro frem for andre naturbørnehaver, idet jeg synes deres model med kun at have de ældste (fra 4 år og op til skoldealder) børn med i skoven, er helt oplagt. Jeg ved, at mange 3-årige børn, stadig er for små og måske ikke helt blesikre nok, til at det er sjovt at være ude en hel dag.

Jo flere diverse tilbud, der fjernes, jo mine diversitet vil der være i befolkningen i midtbyen. Derfor bør Nørrestenbro skovbørnehave bevares. Desuden skal det siges, at børnetal over tid går op og ned, men tror desværre, at det kun vil gå ned i Aarhus kommune, hvis alt det sjove skrabes af omkring de små børneliv.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ida fisker krisrensen

Indsendt

17/11/2022 13:27

Sagsnummer

HS0207949

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78