Gå til hovedindhold

Høringssvar

En af de pædagogisk ledede legepladser ligger i Lystrup og er legepladsen Søndergård – i folkemunde kendt som ”Byggeren”.

Halløjse! Nej tak til emnekatalogets indførsel om mindre herlighedsværdi på "Byggeren".. I årtier har denne unikke og velfungerende legeplads gjort så mange af de ting som Folketinget medlemmer - - Ja da kan barnet få rettet op på sindet ved at få hjælp af legekammera ter som Politikerne har som kærnevelfærd.
Unges mistrivsel/sindets påvirkning i negativ retning.
Her har byggeren hjulpet børn og unge til at komme i balance igen. Når et barn føler vedkommende er familiens sorte får, skal have specialundervisning pga. ordblindhed ja da styrkes selvtilliden hos barnet, når legekammeraterne/de pædagogiske medarbejder forklarer ordets betydning og hvorfor det staves således. At have selvværd mindsker sindets "genstridighed" og at kunne blive "mester" i spillet STRATEGO eller i skak, og så hjemme fra Byggeren kan spørge sin far eller mor om de vil være med til et spil STRATEGO. Et hjem i trivlse vil naturligvis spille spillet. Når så barnet har "gennem tævet" forældrene og fået sejre/selvværdet styrket. Ja, så har "byggeren" allerede her udført et mirakel. "Byggeren" ligger naturskønt, med bevoksninger an mas, men så robust at legen ikke kommer til at virke som hærværk når der kravles i f. eks. træerne.. For år tilbage gjorde løntilskud fra "Elstedhøj"/Fællesrådet det muligt at ansætte "Palle en-øje" som ufaglært/autodidakt tovholder mht. det pædagogiske. Palle var ex-rocker fra een af de grusomste bander, men forlod vold, pistolaffyring m.m. og blev en tryghedsperson for børnene. Da en tåbelige lov pludselig gjorde Palles løn ulovlig. Palle er fortsat hjælper på BYGGEREN nogle timer om ugen.Han nød også stor "fanbegejstring" når han agerede målmand på LIF's højst rangerende håndboldhold". Da loven gjorde ham "ulovlig" blev han De mørke timers knallert-betjent i Lystrup. De/Målmande/ham fra byggeren unge lømler lyttede når de havde/var ved at lave "ulovlige" drengestreger. og EX-rockeren/målmanden/ham fra "BYGGEREN" talte tillidsvækkende, men bestemt til dem så var de på dydens vej igen Lømlerne skulle ikke stå skoleret derhjemme, forældrene skulle ikke være ængstelige.De rigtige politibetjente skulle ikke alarmeres.
Nu går evt. besparelse på fjernelse af dyreholdet. Da vi en kort periode var "indehaver" en en gruppe "Grønjakker" der chokerede ved at sømme levende kaniner op på et træplankeværk. til en grusom død. Selvom voksne fjernede de stakkels dyr inden børnene/ejerne kom for at give kærlighed til deres kaniner, var der ingen grund til at barnet spurgte "hvor er min kanin - børnene kendte jo godt grunden til at deres kaniner ikke kunne findes. Nu vil sparekataloget så måske fjerne dyreholdet. Ganske provokerende af mig når jeg postulere at kaninerne nok ikke korsfæstes som Jesus Kristus, men "blot" fjernes. MEN mon ikke smerten hos de nuværende kanin "ejere" vil føles det lige så smertelige.
Byggeren tjente også som arbejdplads for personer på bistandshjælp.
SLUTTELIG: Er partidisciplinerne virkelig så stramme at valgte byrådsmedlemmer, med hjemmeboende børn IKKE MÅ AGERER en form for sognerådsmedlemmer.For i sognerådenes tid ville der ikke ske genvalg om sådan en handling fandt sted: For da boede politikerne i nærområdet, og ikke milevidt fra deres borgere. Næh, nu kan i med 31 falske stemmer skråle vi regerer fra et slot. Næh hvor har vi det godt. Vrede vælgere - pyt, med dem for vi jo vælge blot ar se dem til valgmøderne når der næste gang er byrådsvalg.
PS! Falske stemmer er ikke ment som ondskabsfuldhed, men hentyder udelukkende til jeres sangstemmer. Jeg døjer bestemt ikke af politikerlede, men har respekt for valgte personer der yder et arbejde for fællesskabet via de tusindvis af bestyrelser der arbejder for fællesskabet. Bedste hilsener
PS; Byggeren blev i 2013 valgt til ÅRETS LOKALITET
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Bent Jensen

Indsendt

17/11/2022 17:53

Sagsnummer

HS1185668

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78