Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar De32

Den digitale udvikling vi ser, hvor nye platforme konstant dukker op, gør at vores børn og unge hele tiden skal forholde sig til nye digitale muligheder. Hvem lærer dem, hvordan de navigerer i de muligheder, men også problematikker der kan opstå.
Her kommer ressourcepersonerne hos De32 i spil. De32 er en gruppe af folkeskolelærere med stor viden, dedikation og interesse for området. Det er et stærkt læringsfællesskab, som kommer alle skoler og elever i kommunen til gavn. Ressourcepersonerne hos De32 lærer eleverne om digital dannelse, mulighederne på deres chromebooks, vejleder om læringsplatforme og bringer diverse teknologier direkte til skolerne og eleverne. Det er hands on for eleverne OG lærerne, som efterfølgende selv kan arbejde videre med det lærte.
Vores skole bruger De32 i den daglige undervisning med eleverne og har ligeledes haft dem ude på lærermøder, hvor de varetog workshops og kompetenceudvikling hos lærere og pædagoger.
At skære denne funktion helt væk vil have store konsekvenser for den lighed i læring, som gerne skulle være for alle børn i Aarhus Kommune. Vil Aarhus Kommune virkelig sætte folkeskolernes og elevernes teknologiske forståelse og kompetencer i stå?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Iben Gaardhøje

Indsendt

17/11/2022 20:48

Sagsnummer

HS7086198

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78