Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar De 32

Det læringsfællesskab og de ressourcer man finder hos De32 er unikt og kommer ALLE børn i Aarhus kommune til gavn, uanset hvilken skole man går på og hvilke lærere man har.
ALLE lærere/folkeskoler har mulighed for at booke De32 og dermed sikres bydækkende vidensdeling og sparring, indenfor et område hvor netop De32 har stor ekspertise og erfaring.

Vi lever i en tid hvor den digitale og teknologiske udvikling har fart på, og derfor er det altafgørende at ALLE børn og unge i kommunen har mulighed for undervisning i teknologier og digitale læreprocesser. Det er netop dét De32 kan og gør!

Når vi på min skole har haft besøg af De32 oplever vi praksisnær kompetenceudvikling, hvor både lærere og elever får erfaringer, som vi kan bruge efterfølgende. Vi har brugt De32 i mange forskellige sammenhænge og uanset om det er produktion af podcasts, digital dannelse, introduktion til digitale værktøjer på chromebooken eller programmering, så har det været en succes.

Hvis De32 nedlægges, hvem skal så lære elever og lærere om de nye teknologier og digitale værktøjer, og sikre at børn og unge i Aarhus fortsat er rustet til den teknologiske og digitale udvikling - uanset hvilken skole de går på?
Eksistensen af De 2 helt unik og uundværlig - luk ikke De32!”
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Nørsøller

Indsendt

18/11/2022 08:28

Sagsnummer

HS6068653

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78