Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Forebyggelse af mistrivsel, der kan spare kommunen mange millioner om året

Kære politikere og embedsfolk i Aarhus Kommune, Børn og Unge

Her kommer et bidrag til jeres høringssvar. Beslut jer for at se videoen på linket i dag, da den fortæller, hvad årsagen er til stor mistrivsel i skolerne, som altid har været der, men også, hvordan man fjerner årsagen til mistrivslen. Det er relevant, da der kan spares mange millioner i kommunen ved at forebygge denne mistrivsel, som jeg også kommer ind på.
For “Når man forstår årsagen ved man også, hvordan man fjerner årsagen “ Einstein.

Videoen bygger udelukkende på international, anerkendt stor forskning om, hvad der giver trivsel og læring og hvad der giver mistrivsel og ingen læring.

Det her kan vi jo ikke fortsætte med at byde eleverne, dag efter dag, år efter år. Er du/I ikke enig? Lad os nu tage ansvar for at de forskellige elever trives i undervisningen, oplever glæde, mening og lyst til læring og skole. Det er muligt, som jeg også viser på videoen.

Videoen kan ses på linket herunder. Og derefter kommer der et link med nogle billige tiltag der fjerner årsagen til de forskellige elevers mistrivsel, Også de ordblinde, de 2- sprogede elever og elever fra hjem med negativ, social arv mm.

Jeg har henvendt mig til jer 6-10 gange i de sidste år om dette, men er desværre blevet bedt om at holde min mund. I vil kontakte mig, hvis I er interesserede. Ikke engang lov til at komme til borgmesteren på den dag i oktober, hvor man kunne søge foretræde, fik jeg lov at komme ind og fortælle om dette. Jeg er tidligere lærer på Kolt Skole. Da I politikere besluttede at den skulle fusioneres i 2011, uden skolens lærere var blevet hørt, fik vi at vide af områdechefen på et møde, at det skulle vi holde vores mund med ude i byen, ellers kunne det koste vores stilling. Til gengæld kan Olav De Linde få lov at holde lukkede enemøder med borgmesteren ved jeg fra pålidelig kilde og der efter få lov at bygge byens højeste hus på havnen, der med garanti vil skabe endnu mere trafikkaos ved havnen og forurene byen mere. Alt dette er ikke et demokratisk styre, set med mine øjne. Jeg forventer ikke at høre fra jer, og heller ikke, at nogen vil se videoen. Så hellere fortsat hælde penge ud på tiltag der ikke stopper årsagen til børn og unges mistrivsel. Det forventer jeg ud fra mine erfaringer.

Om videoen
I de første minutter af videoen er der lidt knas på lyden, men det går over. Til gengæld er indholdet vigtigt! Videoen er fra et kursus jeg holdt i tirsdags for deltagere på 64 skoler fordelt over hele landet.

Her kommer linket til videooptagelsen fra i går
https://gamelaesning-my.sharepoint.com/:v:/g/personal/ingegerd_gamelaesning_dk/EQVgDWEIoAdDuuGsu-7kjpkBz827xqJdrSAHl8FaqasY1A?e=T9AabdHer kommer linket til de 4 forskellige tiltag i LEVEL UP:
https://leveluplaesning.dk/produktkatalog/9-gratis-kursus-i-at-opnaa-koncentration-trivsel-bedre-laesere-laeselyst-og-inklusion-med-level-up/
Tøv ikke med at kontakte mig, hvis du/I har spørgsmål.Med venlig hilsen
Ingegerd Jenner Løth
Videncenteret forebyggelse af læseproblemer og manglende læselyst,
GameLæsningDanmark
Filmbyen 23, 2. tv., 8000 Aarhus C.
Tlf. 22339180
E-mail: ingegerd@gamelaesning.dk
www.leveluplæsning.dk
www.gamelaesning.dk
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ingegerd Jenner Løth

Indsendt

18/11/2022 11:52

Sagsnummer

HS4640533

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78