Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Ingen lukning af mødestedet gl Ajstrup børnehave

Jeg glædede mig i sin tid til at sende min søn i vuggestue. Men, der gik ikke et halvt år så var hans gode kontaktpædagog afsted til en privat institution. Efterfølgende 2-3 nye kontaktpædagoger.
Ok, næsten i mål et år til børnehave, endnu en pldagog ind og ud, og så lige tre måneder efter sidste pædagog skift, skift af bygninger væk fra det der var hans trygge rammer - sammen med det dobbelte antal børn. Der var STORE skift hver 3. Måned.
Ok - børnehave - endelig Ajstrup - en velfungerende stue. Godt nok ny kontaktpædagog efter tre måneder i Gl Ajstrup. Og CHOK 6 mdr efter start lukning af hans Stjernegruppe, da han nu lige var kommet på plads. Altså ny stue, nye pædagoger - ny kontaktpædagog.
Altså gennem mere end et år store omvæltninger for en dreng på 3 år.
Og nu- lige som han endelig har faldet till ro med noget - så skal hans nu endelig stabile børnehave og hverdag igen smadres.
Jeg har ikke ord for at fortælle som mor en en dreng med kraftige reaktioner på alle disse omvæltninger - hvor dårlig omsorg for helt almindelige børn kommunen kan tilbyde.
Det er helt urimelig.
Håber virkelig det her bliver hørt. Ikke kun for min, men for alle børn der trænger til deres faste hverdag kan bibeholdes i bare et par år uden store omvæltninger - det har skadet og kommer til at skade disse børn yderligere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Vibeke Sørensen

Indsendt

18/11/2022 20:46

Sagsnummer

HS3732038

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78