Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nørrestenbro skal bevares - det handler om prioritering af børns trivsel både nu og fremover

Institutionen i Nørrestenbro naturbørnehave kan noget som andre ikke kan. Noget af det som vi i vores samfund mangler. Det er ikke uden grund at vi i Danmark har så mange stress, depression og angstramte. Det gælder både børn, unge og voksne. Vi sætter børn indenfor i bygninger fra morgen til aften fra de er 10 måneder og til de dør på plejehjem som 90 årige. Enkelte steder formår institutioner at skabe et naturligt sundt miljø hvor børnene har daglig kontakt med naturen og dermed også med dem selv. Det er afgørende for vores samfund at vi værner om naturen og om vores børn.
Ude i naturen kan vi mennesker hele os selv. Vi kan ånde og lære og leve. Det kan vi ikke indenfor i bygningerne og i byerne hvor al ilt er støvsuget væk. Bygninger og byer sluger al ilt og skaber forstyrrelser for os mennesker så vi ikke længere kan fungere kognitivt og følelsesmæssigt. Vi får svært ved at indlære, vi bliver overvægtige, trætte, syge, får angst, depression og stress. Det er dokumenteret viden. (https://www.simonhoegmark.dk).

Vores børn er vores fremtid. Naturbørnehaven er med til at skabe sunde børn som vi ikke skal behandle senere hen i livet. Det er at spare penge at bevare skovbørnehaverne.

Det var bare det. Tak.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Maja Bertelsen

Indsendt

19/11/2022 14:31

Sagsnummer

HS2718066

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78