Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar skovbørnehaven, Nørrestenbro

Bevar Skovbørnehaven Nørrestenbro.
Tænd for det lange lys i en mørk tid.
Jeg tilslutter mig her den meget lange række af gode, velbegrundede høringssvar for at bevare Skovbørnehaven.
I mine 25 år som pædagog i Nørrestenbro, har jeg oplevet utallige børn vokse og udvikle sig igennem børnehavetiden. Den sidste periode i vores skovafdeling.
Min faglig stolthed og arbejdsglæde har altid sat et stort aftryk i mig, over det fine samspil jeg oplevede gang på gang mellem børnene og det rummelige, dygtige, faglige personale i vores Skovafdeling.
ALLE børn har glæde af samspillet med naturen men børn der, af forskellige grunde, " bøvler lidt eller meget " i den sidste tid inden skolestart, udviklede sig især positivt inden den vigtige skoleparathed.
Dagens trygge struktur, skovens balance mellem ro og aktivitet og fællesskabets mangfoldighed er godt, når man er lidt på gyngende grund.
Den sidste dag i Skoven inden skolestart er der altid en festlig afslutning. De står alle stolt og venter på deres tale og Diplom. En faglig glædesdag at iagttage dem og tænke,,,,,
WOW, ,, sikke en udvikling skovtiden har givet dem alle.
Det MÅ IKKE fratages de kommende børn.

Børn er alle forskellige - Og, HURRA for det - men alle har de brug for, at være en del af et fælleskab til at støtte dem i deres udvikling. Her kan skovens dagligdag noget helt særligt.

Mange forældre har svaret, at de netop valgte os, fordi de har valgt at blive boende i byen og med Skovbørnehaven dagligdag give deres børn en læring om bæredygtighed og klima i nærmiljøet.

Det viste den store tilslutning til vores demonstration d 16 november med tydelighed med deltagelse af nuværende og tidligere børn og voksne.

VÆREDYGTIGE børn på mangfoldige måder, viser en by med plads til at vælge frit.
PÅ MED DET LANGE LYS og venligst,,,,find pengene og bevar Nørrestenbro Skovbørnehave.

Mvh
Pædagog
Anne-Mette Hauberg
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anne-Mette Hauberg

Indsendt

19/11/2022 19:45

Sagsnummer

HS9227787

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78