Gå til hovedindhold

Høringssvar

Protest mod lukning af Natursamarbejdet

Jeg vil gerne opponere mod Aarhus Kommunes forslag om at lukke Natursamarbejdet på Louisevej i Brabrand. Natursamarbejdet tilbyder i dag forløb med fokus på naturformidling, bæredygtighed og trivsel til dagtilbud og skoler. I alt 17.000 besøgende fra skoler og institutioner bruger Natursamarbejdet årligt. Derudover er vi mange aarhusianere, der bruger området om eftermiddagen og i weekender. Det vil være et kæmpe stort tab for os og for Aarhus by, hvis det fantastiske sted lukkes for at spare 2 mio. kr.

Jeg vil desuden gerne pege på, at mange politikere i Aarhus profilerer sige på at være grønne - dette forslag er alt andet end grønt. Det fratager i praksis en masse børn og deres vokse muligheden for at lære om dyr, miljø og bæredygtighed i deres lokalområde. Initiativer, som kommunen burde igangsætte langt flere af, i stedet for at lukke byens eneste Natursamarbejde.

Jeg vil med dette høringssvar opfordre til, at I finder besparelsen et andet sted, som ikke berører så mange børn. Et unikt sted som Natursamarbejdet, der forener børn, natur, dyr og bæredygtighed - og som drives for forholdsvis begrænsede ressourcer i en stor kommune som Aarhus - er det forkerte sted at spare.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Marie Agerbæk Poulsen

Indsendt

19/11/2022 21:40

Sagsnummer

HS6275592

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78