Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar Tranbjerg Naturcenter

Tranbjerg Naturcenter er et punkt i kommunens spareiver.
I Tranbjerg er Naturcenteret et sted de fleste af områdets børn kender, det er stedet hvor dyrene er og stedet hvor vi kan lave bål og hvor skolens klasser kan holde sociale arrangementer.
For få år siden blev der lavet en “Tarzanbane” i tilknytning til Naturcenterets område. Banen blev til ved hjælp af en frivillig forening og for sponsorede midler, midler som er samlet ind hos lokale firmaer og private der bl.a donere deres pant o.l.
Denne forening sørger efterhånden for det meste der vedrører vores børns fælles og aktivitetsliv i Tranbjergområdet, igennem forskellige arrangementer og nye tiltag. Selv skolens grønne områder og skolegårde sørger foreningen for at sætte i stand og vedligeholde, mange af disse ting er ting der er forsømt af kommunen gennem mange år, områder som det burde være en selvfølge kommunen sørgede for og som de har sørget for i andre og mere udsatte områder (se f.eks den ind-og udvendige renovering af søndervangsskolen) I Tranbjerg må private borgerforeninger sørge for dette. Nu påtænker kommunen så at lukke børnenes naturcenter, som er et fristed for mange her. Så kan det næsten ikke blive mere fattigt hvis de føre dette ud i livet. Tranbjerg sørger i forvejen selv for det meste. Lad nu børnene beholde deres dyr.
BEVAR NATURCENTERET
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Allan Schultz

Indsendt

20/11/2022 20:33

Sagsnummer

HS9805273

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78