Gå til hovedindhold

Høringssvar

Naturbørnehaven Ajstrup Gl. Skole

Som forælder til et barn i naturbørnehaven Ajstrup, er jeg virkelig ked at at se, at kommunen lægger op til at spare så meget på natur-institutionerne i Aarhus.
Jeg elsker at min datter får lov til at opleve, den friske luft og de store grønne udearealer hver dag. Når jeg henter hende, tager hun mig med ud på tur, og viser mig de små skovstier hun har leget på, og de huler hun har bygget i krattet. Hun får så meget ud af at plukke bær, og lave dem til marmelade, spise jordbær fra drivhuset, at grave efter orme og hun lærer, efter min mening, en uundværlig respekt og omsorg for naturen. En respekt hun umuligt kunne få på en legeplads i en almindelig institution.
De mange klatretræer gør hende stærk, og øger balanceevnen. Hun er i en skov, hver dag! Det er for mig, en gave at aflevere hende til et sted, med så dygtigt et personale, og så naturrige omgivelser.

Som en del af forældrerådet ved jeg at situationen er svær, men samtidig stiller jeg mig uforstående, overfor den dobbeltmoralskhed jeg observerer i kommunens grønne profil, og sparekatalogets forslag om at skære så meget på naturtilbudene.
Jeg ønsker Naturbørnehaven Ajstrup gamle skole, skal blive ved med at være en del af Frederiksbjerg dagtilbud, så byens børn kan få den ro, som skoven giver, hver dag.
For der er en helt speciel ro i naturbørnehaven Ajstrup, og den er værd at bevare.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Sofie Louise Nebel

Indsendt

21/11/2022 13:50

Sagsnummer

HS0156837

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78