Gå til hovedindhold

Høringssvar

Besparelser ved Børn og unge

Jeg er lærer på en skole i Aarhus kommune.
Vi har brug for CFL, for at undgå at børnene ikke blot undervises gennem læringsportaler. Deres beholdning af undervisningsmaterialer er let tilgængelig og altid opdateret med ny god litteratur og spændende konkrete og digitale materialer og gagdets til undervisningen. Alt, hvad vi skal bruge for at kunne lave inspirerende og alsidig undervisning for eleverne - det går ud over vores kerneopgave, hvis i lukker CFL.

Den lille besparelse, der kan opnås ved at lukke CFL opvejer på ingen måde den værdi, den udgør for skolens læreres mulighed for at lave varieret og alsidig undervisning med nye og tidssvarende materialer.

Bevar Center for Læring!
Derudover er vi vilde med at have De32, som hjælper os med en hel masse IT-værktøjer. De holder fede workshops med eleverne og eleverne får virkelig god hjælp af det. Så bevar De32!

Derudover er det en skam hvis man lukker skovbørnehaven Nørrestenbro - Alle børn har godt af frisk luft og tid i naturen. OG det er klart et af tilbudene med det bedste ry i Aarhus midtby. Bevar skovbørnehaven Nørre stenbro!

Derudover bør man ikke lukke fri- og væresteder for børn med pædagogisk personale, som fx byggelegepladser. Sådanne steder er helt fantastiske for børn og unge, som både får dem involveret i dyrehold og praktiske ting og laver alle mulige aktiviteter. Det gør en kæmpe forskel for SÅ mange børn at have sådanne steder at komme i deres fritid og sågar også i skoletiden eller tiden i institution. Bevar byggelegepladserne!! Please!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ditte Lindinger

Indsendt

21/11/2022 14:53

Sagsnummer

HS1906602

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78