Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Besparelser ved Børn og unge

Vi har brug for CFL, for at undgå at børnene ikke blot undervises gennem læringsportaler. Deres beholdning af undervisningsmaterialer er let tilgængelig og altid opdateret med ny god litteratur og spændende konkrete og digitale materialer og gagdets til undervisningen. Alt, hvad vi skal bruge for at kunne lave inspirerende og alsidig undervisning for eleverne - det går ud over vores kerneopgave, hvis i lukker CFL.

Den lille besparelse, der kan opnås ved at lukke CFL opvejer på ingen måde den værdi, den udgør for skolens læreres mulighed for at lave varieret og alsidig undervisning med nye og tidssvarende materialer.

Bevar Center for Læring!

Derudover er jeg meget imod lukning af skovbørnehaven Nørre Stenbro. Alle børn har godt af frisk luft og så meget natur som muligt. Det er en dårlig idé at lukke den slags tilbud, da der faktisk er stor efterspørgsel fra mange forældre i midtbyen. Bevar Nørre Stenbro!

Det er også en skam, hvis I vælger at lukke byggelegepladserne i Aarhus kommune. De er guld værd for så mange børn i alderen fra 0-15. Jeg har selv set det, og de bør virkelig ikke blive lukket. Det er tilbud som lærer børn om dyrehold og en hel masse praktiske ting på en meget involverende måde. Bevar byggelegepladserne i Aarhus kommune!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Ditte Lindinger

Indsendt

21/11/2022 14:59

Sagsnummer

HS6053271

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78