Gå til hovedindhold

Høringssvar

De32 - hvorfor fjerne noget der gør dagligdagen lettere for elever og pædagogisk personale?

At lukke De32 er en langemand til alle dem, der over de seneste 8 år har oparbejdet et praksisnært og kompetencegivende fællesskab til glæde for alle elever og lærere i Aarhus Kommune

Som lærer og pædagogisk IT-vejleder på en skole i Aarhus Kommune, ved jeg ikke, hvad jeg skulle gøre, hvis De32 netværket forsvandt. Det er det eneste sted, jeg kan forvente at få svar på problematikker man møder i praksis både når jeg selv, men også når kolleger har spørgsmål i forhold til alt fra læringsplatforme, læringsportaler, makerteknologier og chromebooks. Her bliver jeg ikke sendt videre i et system, men her bliver der løst problemer i praksis dagligt.

Der er en masse udfordringer ved at arbejde med teknologi og det kan føles, som en mur der skal forceres. Udfordringer i form af nye teknologier, ændring af teknologier og et højere krav til, at eleverne bruger det digitale meningsfuldt. Alt sammen skaber en masse ekstra forberedelse og frustrationer hos lærerne. De32 står altid klar til at give en hestesko over muren og alle der bliver hjulpet over på den anden side får hjælp og kompetencer til at klæde børnene på til en digital fremtid. Fjernelsen af De32 vil efterlade lærere og elever til selv at skulle forcere muren. Hver enkelt person der er eller har været en del af De32 fungerer som livline ud til alle skolerne i Aarhus.
Behold livlinerne!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kristian Hoffmann

Indsendt

21/11/2022 15:09

Sagsnummer

HS2944276

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78