Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bekymret

Det er med stor ærgrelse og bekymring, at vi læser dette sparekatalog igennem. Vi har svært ved at se, hvordan folkeskolen og B&U endnu en gang skal stå model til store besparelser.

De32
Helt at fjerne De32, vil være et stort tab for skolerne i Århus kommune. Deres arbejde er essentielt for skolerne. De32 hjælper med at implementere teknologi ind i klasserne mm, og på den måde hjælper med at gøre undervisningen interessant. Skolernes økonomi er i forvejen skåret ind til benet, så at Århus kommune tror at skolerne selv kan finde timerne i deres budget er useriøst. Samtidig viser gode erfaringer, som kommunen selv fremstiller, at det giver så god mening at have disse frikøb af personale, at ordningen er blevet forhøjet fra 23 personer til 48 personer (én pr skole)
Helt kort. De32 er vigtige , da de laver forløb på skolerne , som er målrettet teknologiforståelse og digital læring i praksis, hvilket er vigtig dannelse.

Center for Læring
At give CFL kniven vil betyde, at alle skoler i Århus får svært ved at få nyt og spændende materiale ud til klasserne, endnu en gang rammer det børnenes undervisning. I særlig grad i den periode hvor det hele skal flyttes fra CFL til VIA CFU. Sådanne processer bliver altid dyrer end forventet.

Forhøjelse af forældrebetaling til SFO
Vi ser bekymret på dette forslag. I vores lokalområde er vi bekymret for, at hvis det bliver dyrer at gå i SFO, så vil flere fravælge denne tilbud. Det vil være et stort skridt i den forkerte retning, og vil ramme familier og børn skævt. SFO er for de mange, ikke for de få.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Søren Esbensen

Indsendt

21/11/2022 20:34

Sagsnummer

HS7612975

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78