Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Gl Ajstrup Skovbørnehave

Min datter har nu gået i Gl Ajstrup i halvandet år, og hvilken pige det har gjort hende til. Hun har udviklet sig så meget. Hun er dybt fascineret af naturen og omsorgsfuld overfor alle de andre børn store som små.

Jeg kan ikke forklare hvad det er der gør Gl ajstrup speciel men jeg kan bare se når jeg henter min datter så er der kun smilende børn og omsorgsfulde ansatte der stortrives i en samhørighed som jeg ikke har set andre steder.

Hver morgen kan vi nærmest ikke komme hurtigt nok ud af døren for der oplevelser og samvær med venner der har først prioritet.

Jeg føler virkelig det er tyveri for de kommende generationer af børn, at de ikke kan få muligheden for at få 3 fantastiske år i Gl Ajstrup Skovbørnehave, jeg tror ikke i er klar over hvor fantastisk et sted det er, fantasien har ingen grænser derude og hver dag fortæller min datter de mest fantastiske ting hun har lavet eller oplevet derude.

Jeg har virkelig svært ved at rumme det i har gang i, jeg synes det er så forrykt og uden hensyn til børns trivsel og seriøst er det ikke dem der kommer i først rækker, det håber jeg dælme.

BEVAR GL AJSTRUP
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thomas Møller Nielsen

Indsendt

21/11/2022 21:59

Sagsnummer

HS2536743

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78