Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Forslag 8-25

Høringssvar

Lukning og forringelse af skoletjenester
På EUD10, som er 10.kl. tilbud på erhvervsskolerne i Aarhus, har vi med stor beklagelse set at flere af de tilbud, som giver vores undervisning den brede almene karakter står til lukning eller store besparelser.

Natursamarbejdet har vi benyttet flittigt ift. at give vores unge en forståelse for natur og bæredygtighed. Både i deres læringstilbud, men også som udflugtsmål uden konkret aftale, hvilket vi ikke ser kan imødekommes på samme måde hos Uno Centeret.
Både fordi omgivelserne er helt anderledes der og fordi dyrene er en central del af det, der bidrager til at gøre Natursamarbejdet til et særligt godt udflugtsmål for vores elevgruppe.

Normstormerne har været med til at give vores elever et mere nuanceret syn på seksualitet og køn, og vi ved ikke hvordan vi på anden vis, skal iværksætte denne undervisning uden brug af Normstormerne.
Den Gamle By, Naturhistorisk Museum og Hasle Bakker står til også massive besparelser, hvilket igen for os vil være med til at forringe vores tilbud, fordi det både bidrager til det almendannede, forståelse for det omgivende samfund og samtidig bidrager til at kunne lave virkelighedsnær udeskole, som ofte er der hvor vores undervisning lykkes bedst.

Det er derfor med stor ærgrelse, vi ser dette sparekatalog, fordi det trækker tæppet væk under store dele af det samlede udbud, vi er så stolte af at kunne tilbyde på EUD10.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mathias Slot

Indsendt

22/11/2022 10:15

Sagsnummer

HS5282322

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78