Gå til hovedindhold

Høringssvar

Ungeprofilen, spareforslag 40

Bevar Ungeprofil
Vi ville være rigtig kede af, at ungeprofilen bliver sparet væk. Vi har i de sidste år har arbejdet meget for at få den implementeret og er nu begyndt at få en kontinuitet i brugen af data. Vi har gode erfaringer med at bruge data i dialogen med vores elever og undervisere på skolen, Aarhus Kommune og forældre. Dette bidrager til at højne de unges muligheder for at have det godt og klare sig godt i skolen.
I en travl hverdag, hvor ikke alle udfordringer kommer til syne, er data fra ungeprofilen med til at adressere og fastholde et fokus på de unges styrker og udfordringer i forbindelse med sundhed og trivsel og giver os mulighed for at sætte ind med indsatser, hvor der er behov.
Dataene er samtidigt et godt redskab til at give de unge et talerør, hvor problemstillinger vedrørende trivsel og sundhed kan komme til udtryk. Vi har alle sammen brug for at opnå de indsigter Ungeprofilen er med til at give således, at håndteringen af trivselsudfordringerne ikke alene baseres på formodninger og gode hensigter.
Ungeprofilen hjælper til at følge op på nogle af de initiativer vi igangsætter. Herudover kan ungeprofilen bidrage til udarbejdelse af strategier og indsatser relateret til unges udfordringer.
I år deltager næsten alle ungdomsuddannelser i Aarhus Kommune. Det ville være ærgerligt ikke at fortsætte med at arbejde databaseret, så vi kan sætte ind de rigtige steder, bl.a. set i lyset af at flere unge mistrives.
Med venlig hilsen
Hans Henning Nielsen, Uddannelsesdirektør, Aarhus Handelsgymnasium
Lone Sandholdt Jacobsen, Rektor, Viby Gymnasium
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lone Sandholdt Jacobsen

Indsendt

22/11/2022 11:13

Sagsnummer

HS7269500

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78