Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Vedr. lukning af Giberhytten

Som mor til et tidligere barn fra Giberhytten gør det ondt i hjertet at læse i vil lukke den. Det Giberhytten giver til børnenes trivsel, læring og det gode børneliv. De lær sammenhold, venskaber på tværs af køn og alder, og det at respektere naturen og passe på den. Naturen og børnene er begge vores fremtid, og vi skal passe på dem begge, ved at beholde dem i hverdagen.
Der er ingen sygdom i Giberhytten. Mit barn var skoleudsat og havde dermed 10 ekstra måneder i Giberhytten end ellers. Vi har haft under 10 sygedage i de 3,5 år vi har været der. Aldrig lus, fnat, ingen corona. Det har betydning for vores arbejdsplads. Vi er til rådighed for arbejdsgiver da vores barn ikke har sygedage.
Vi flyttede væk fra midtbyen til Sydbyen men valgt at beholde Giber fordi den er så speciel. Jeg stod op hver dag på barsel med lillesøster og bruge en time på transport for at få den store afsted i Giber. Med bleskift i bil og amning i bil- og det var der hele værd, for der betød at den store kom afsted i Giber.
I MÅ ikke lukke den og fjerne børnenes adgang til natur.
Bevar Giberhytten.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Julie Tomas-Larsen

Indsendt

22/11/2022 14:27

Sagsnummer

HS6043529

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78