Gå til hovedindhold

Høringssvar

Skovbrynet

Jeg kan som forældre til et barn med funktionsnedsættelse der har sin daglige gang i Skovbrynet afdeling Troldhøj tilslutte mig høringssvaret af 22. november 2022 afgivet af bestyrelsen og MED-udvalget i Skovbrynet.
Medarbejderne i Skovbrynet løfter en ekstremt vigtig opgave med at hjælpe de svageste børn i vores kommune med at udfolde deres fulde potentiale. At spare her er skudt helt ved siden af skiven. Set ud fra en kynisk “Excel-vinkel” kan jeg ikke se det profitable i at spare på et område der er så vigtigt; hjælpe de svageste børn i kommunen, så de kan hjælpe sig selv og blive mindre afhængige af hjælp i fremtiden. Man burde tvært imod investere mere.

Jeg vil gerne anholde argumentationen om, at serviceniveauet i sammenlignelige kommuner er lavere og jeg må forstå, at dette er argumentation for, at serviceniveauet i Aarhus også skal være lavere? Med den argumentation er det jo en nedadgående spiral, hvor vi sparer os selv ihjel. Vi burde være stolte af at have et højere serviceniveau end andre kommuner, og det burde vi da også stræbe efter?

Jeg er forbavset over, at en rådmand fra SF ønsker at spare på et centralt område for vores kommunes alvorligt syge og udfordrede børn. Det dr vigtigt at vi husker hinanden på dette, når krydset skal sættes til næste kommunalvalg.

Med venlig hilsen
Oskar Rubin, far til Viggo på 4 år i Troldhøj, Skovbrynet.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Oskar Rubin

Indsendt

22/11/2022 19:15

Sagsnummer

HS4565667

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78