Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar skovbørnehaven Nørrestenbro

Jeg tror på at alle ønsker det bedste for deres børn. At se deres børn vokse op med lige muligheder for at udfolde sig, uddanne sig og ikke mindst udvikle sig. Nørrestenbro er det sted for mine børn, Så please, luk ikke skoven!!
Som mor og som familiebehandler ved jeg hvor vigtigt det er med en god start på livet. At skabe et fundament fra starten der gør en robust til at klare alle de udfordringer livet må gi en. Min datter har gået i skoven siden august og har allerede rykket sig milevidt ift at turde nye ting. Hun er en pige som godt kan være lidt bange af sig og pædagogerne i skoven har set mit barn og ved hvordan de skal udfordre hende. Jeg kan kun anbefale den institution og jeg føler mig priviligeret over at min datter får lov at gå i skoven med alt det fantastiske det indebære, inden hun skal i skole. Jeg håber at mit yngste barn får samme mulighed!!
Vi ved at naturen er med til at gøre børn robuste, gi dem respekt for den natur vi så gerne vil passe på og som jeg startede med at sige. Det hele starter i barndommen. Omsorg, faglighed, hjertevarme, udvikling, fællesskab, robusthed og fantastisk læring- de ord beskriver skoven og pædagogerne i Nørrestenbro! Det skal da Brandes, ikke lukkes!!!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Maria daugaard

Indsendt

22/11/2022 20:06

Sagsnummer

HS0681780

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78