Gå til hovedindhold

Høringssvar

Behold Natursamarbejdet på Sølyst

1. Det er almen viden at folks velbefindende ikke gavnes af at sidde indenfor hele tiden, og det er langt fra alle børn og unge der går til sport i fritiden. Den lærdom om naturen, som de kan få fra Natursamarbejdet, vil gøre at de i højere grad får øjnene op for naturen, og dertil følger at de kommer mere ud i den. Der er mange stakkels børn og unge som næsten ikke kommer udenfor, bl.a. pga. stadigt tiltagende digitale dopamin afhængighedskilder, som computerspil, social media osv. Mange får tendensen at ignorere at kroppen skal bevæges og være aktiv.
Hvis de skal have bare en lille chance for at opdage glæden ved at være ude i naturen og interessere sig for den, er der brug for flere og ikke færre kilder til information om naturen.
2. Når man informerer børn og unge om naturen bliver de mere interesseret i den og vil derfor hjælpe til med at passe på den i fremtiden - og da vi har klimakrise og dermed optrappende resurse krise, er der derfor brug for flere impulser der går i den retning.
Hellere flere end færre af disse impulser, og lukningen af denne institution vil give os færre.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jonas Teilmann Larsen

Indsendt

23/11/2022 00:36

Sagsnummer

HS5519628

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78