Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Center for læring

Center for Læring råder over ca 200.000 læremidler (bøger, læringsspil, digitale gadgets, læsekasser m.v.).
Hvis man værdiansætter hvert enkelt læremiddel til ca 200 kr, så løber samlingen op i en værdi af 40000000 kr. - 40 millioner kroner!
Vil man skille sig af med denne dyrebare og velassorterede samling for at spare 3,55 million kr årligt?
Bevar Center for læring!


Center for Læring har et årligt udlån på 220000! Det siger sig selv, at det vil være en stor forringelse for skolerne at undvære denne nødvendige distribution af undervisningsmaterialer.
Vi ønsker ikke discount-undervisning af skolebørnene i Aarhus.
Bevar Center for Læring!Center for læring understøtter vores undervisning med sparring, inspiration og gode materialer fra en fyldig og opdatereret samling af kvalitetsmaterialer og har et udlånstal på 220.000 udlån årligt!
Bevar Center for Læring!


Vi kan ikke undvære Center for læring! Herfra booker vi materialer og søger inspiration til vores daglige undervisning. Det er helt nødvendigt for os at have adgang til ny litteratur og spændende konkrete og digitale materialer, som skolerne ellers ikke har råd til at indkøbe. Det giver så god mening, at vi har en fælles beholdning i Aarhus Kommune.
Bevar Center for Læring!


Center for læring tilbyder udlån, uddannelse og sparring af lærere og læringsvejledere. Det er ikke blot en udlånscentral, men en vifte af gode tilbud til undervisere i Aarhus Kommune.
Bevar Center for Læring!


Vi har brug for CFL, for at undgå at børnene ikke blot undervises gennem læringsportaler. Deres beholdning af undervisningsmaterialer er let tilgængelig og altid opdateret med ny god litteratur og spændende konkrete og digitale materialer og gagdets til undervisningen. Alt, hvad vi skal bruge for at kunne lave inspirerende og alsidig undervisning for eleverne - det går ud over vores kerneopgave, hvis i lukker CFL
Bevar Center for Læring!


Den lille besparelse, der kan opnås ved at lukke CFL opvejer på ingen måde den værdi, den udgør for skolens læreres mulighed for at lave varieret og alsidig undervisning med nye og tidssvarende materialer.
Bevar Center for Læring!
,


Vores kerneopgave - undervisning af skolens elever - bliver i den grad forringet, hvis i fratager os muligheden for at låne nutidige og didaktisk kompetent udvalgte undervisningsmaterialer fra vores fælles samling på Center for Læring.
Bevar Center for Læring!


Bevar vores lokale fællessamling af undervisningsmaterialer. Den er i sig selv mange penge værd og har en stor værdi for lærerne - og dermed for alle eleverne i Aarhus Kommune.
Bevar Center for Læring!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Pedersen

Indsendt

23/11/2022 14:51

Sagsnummer

HS9724857

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78