Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Høringssvar

Det er uhørt, at Aarhus kommune nu igen vil spare penge på de Aarhusianske folkeskoler, og de tilbud der knytter sig til skolerne – specielt taget i betragtning at Aarhus kommune i forvejen bruger markant færre penge pr. elev end landsgennemsnittet.

Center for læring:
Vores kerneopgave fra Folkeskoleloven - ”at give eleverne kundskaber og færdigheder og fremme deres alsidige udvikling” - bliver i den grad forringet, hvis eleverne fratages muligheden for at møde nutidige og didaktisk kompetent udvalgte undervisningsmaterialer fra vores fælles samling på Center for Læring.

Bevar Center for Læring!

Åben skole:
Det er et meget stort tab for de Aarhusianske skolebørn, at der skæres så massivt i de kulturelle tilbud, som eleverne i dag præsenteres for – herunder Aarhus Teater, Den gamle By, World Music Center, Aarhus Symfoniorkester, Sangkraft Aarhus mm. Ved at skære så voldsomt i elevernes mulighed for kulturelt udsyn, vil det gå ud over mangfoldigheden, den flerkulturelle accept og indblik i vores fælles kulturelle historie. Konsekvensen vil også være et tab af de samskabelsesmuligheder, som eleverne igennem de kulturelle tilbud får mulighed for.

Bevar samspillet mellem kulturen og skolen!

AHL:
Igennem ferietilbud ved AHL Fonden får elever, der ellers ikke har mulighed for at komme på ferie, mulighed for store oplevelser fagligt og socialt. Dette spareforslag vil gå ud over en gruppe børn, der i forvejen har mindst.

Bevar mulighederne for en ferie for de elever, hvor forældrene ikke kan give dem det.

Vh. MED-udvalget på Kragelundskolen
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Mathias Henriksen

Indsendt

24/11/2022 07:49

Sagsnummer

HS1151630

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78