Gå til hovedindhold

Høringssvar

Natur - Skovbørnehaver - Gl. Ajstrup

I en tid, hvor vi hylder diversitet, mangfoldighed og bæredygtig. I en tid, hvor klima og natur er på alles læber. I en tid, hvor vi bliver mere og mere bevidste om at vi ikke skal tage de store beslutninger for os selv men for dem der følger efter os.
Lad os sikre at beslutningstagerne fremover har en divers og mangfoldig baggrund og opvækst. Lad os sikre at de tilbud der er til familierne, de unge mennesker og børnene kan rumme den forskellighed.
Som forældre til tre unger - der er vidt forskellige - har det været fantastisk at kunne tilbyde dem tre forskellige veje gennem deres barndom. Hvorfor skal vi flytte børn ud af byen til naturen? - fordi vi ikke har naturen inde i byen og fordi de unger der har det behov bør kunne tilbydes dette og fordi vi alle har behov for at de unger får den mulighed så vi alle ikke er opvokset i glas, beton og asfalt. Det giver på den lange bane diversitet og mangfoldighed også når der i fremtiden skal træffes beslutninger af de kommende generationer - også selvom vi som beslutningstagere i dag ikke helt forstår de forskellige behov.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Kasper Egelund

Indsendt

24/11/2022 10:18

Sagsnummer

HS7533793

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78