Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar Skoletjenesten (MBU-21)

Jeg er leder af Aarhus Billed- og Medieskole, hvor en vision er at nå alle børn og unge. At give alle børn og unge møder med det kunstneriske og skabende. At give dem mulighed for og mod til at finde deres stemme og formidle deres ståsted i livet i forskellige udtryk og medier. Det er ikke alene en vision - det er en afgørende opgave.

Vores samarbejde med skolerne i Aarhus Kommune gennem et tilskud fra Børn og Unge muliggør dette. Vi kan gennem Skoletjenesten årligt nå 1.200 børn og unge. De undervises af fagfolk i vores Skoletjeneste i at skabe mediefortællinger og andre visuelle udtryk.

Kolleger på Teaterhuset Filuren, Opgang 2 med flere gør et lignende stort og vigtigt arbejde for og med skolerne i Aarhus.

Vores samarbejde med skolerne er udviklet gennem flere år og er unikt for Aarhus. Disse betydningsfulde møder, miljøer og indsatser for vores skolebørn og unge kan være startskuddet til en fordybelse - også videre i uddannelsesmæssige sammenhænge. Det har vi mange eksempler på i Aarhus Billed- og Medieskole.

Personlig dannelse og spirende interesser blomstrer og også talenter spottes og næres i en fødekæde, der starter med samarbejdet med skolerne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Hanne Algot Jeppesen

Indsendt

24/11/2022 13:45

Sagsnummer

HS4317269

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78