Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar skovbørnehaven Nørrestenbro

Som pædagog og mor til 2 børn som går og har gået i skovbørnehaven i Nørrestenbro. Er jeg fuldstændig i chok over at man vælger at nedlægge et SÅ velfungerende og fantastisk tilbud til børn i Århus!
Vi er forlængst flyttet fra midtbyen, men kører hver dag til Nørrestenbro for at aflevere vores barn, og har taget turen med begge vores børn i 3 år nu, fordi vi ved at der ikke findes noget der kan leve op til hvad de kan tilbyde i Skoven. Vi havde flyttet begge vores børn i en institution tætter på, hvis det ikke havde været for det fantastiske tilbud Nørrestenbro har. Vores søn trivsel er også steget markant siden han startet i skovgruppen, da han oplevede en meget større forudsigelighed og faste rammer i skoven, samt højt til loftet og mulighed for at udfolde sig på andre måder end hvad en "normal" børnehave kan tilbyde.

Forskning viser, at aktiviteter i naturen har positiv betydning for børns fysiske og mentale
sundhed, motorik, kreativitet og børns robusthed.

Med de besparelser og det børnesyn kommunen og regeringen har, så er absolut brug for robuste og børn med et højt selvværd hvis de skal lykkedes i resten af deres liv og ikke skal koste samfundet en masse penge senere i deres liv.

Man burde i stedet overveje at lave flere skovbørnehaver!
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Anna Victoria Larder Elmstrøm

Indsendt

24/11/2022 20:49

Sagsnummer

HS2809789

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78