Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nørrestenbro… Det var lige så storslået!

Børn i naturen. Frie børn der oplever, sanser, udvikler sig, finder ro, knytter bånd. Til hinanden. Til Naturen. Til det sted vi alle kommer fra, og som vi har så svært ved at passe på. Det er så uendeligt værdifuldt, at bare en lille del af fremtidens Aarhusianere har et mere indgående kendskab og forhold til den natur, og de skove der vokser omkring os. Sådan at vi i fælllesskab kan passe på naturen og lade den vokse. Til vores alles gavn.
Men nej! Tilbage til de institutionaliserede rammer under de “troldtekte” lofter og de fire hvidbemalede vægge. Hvor er det nuancerede tilbud, der afspejler befolkningens forskelligartede preferencer. Hvor der er plads til, at børn kan opleve og udvikle sig på en anden måde, som individer og i fællesskab.
Men nej! Det nemmeste er at ensliggøre og normalisere, trække mod lavere fællesnævner. Der går meget tabt hvis Skovbørnehaven Nørrestenbro sparres væk. Frihed, udvikling, glæde. Ildsjæle. Historie. Det er for fattigt, hvis ikke politikere i et så velstående og videskabeligt funderet samfund ikke også kan se, at det kan være så storslået!…
Kærlig hilsen Jonas. Far til to børn i Nørrestenbro.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jonas Kiel Larsen

Indsendt

24/11/2022 21:09

Sagsnummer

HS1306685

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78