Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Naturbørnehaven Ajstrup gammel skole

Jeg kan som far til et barn, der for nyligt er opstartet i Naturbørnehaven Ajstrup Gl. Skole, tale ud fra et førstehånds perspektiv, når jeg siger, at jeg frygter for konsekvenserne for min datter. Hun har for første gang i sit institutionelle liv i Aarhus oplevet en stabilitet i hverdagen og personale.
At Aarhus kommune så meget som kan overveje det omsorgssvigt, børnene i naturbørnehaven vil komme til at opleve, fortæller meget om deres manglende forståelse for børns udvikling.

Det er bevist i flere undersøgelser, at børn fra en naturbørnehave udvikler langt højere koncentration, bedre grovmotorik og et bedre immunforsvar. Ydermere får de en langt større forståelse for naturen - og det opleves, at børnene i højere grad er i stand til selv at løse konflikter.

En lukning af Naturbørnehaven vil være en falliterklæring for Aarhus kommune og en kraftig forringning af udvalget i dagtilbuddene for garantidistriktet Horsensvej. Hvor skal børnene ellers få adgang til lige så meget natur og udvikling?
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jacob Bøker Nielsen

Indsendt

24/11/2022 21:17

Sagsnummer

HS2063611

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78