Gå til hovedindhold

Høringssvar

Bevar Nørrestenbro Skovbørnehave

I sparekataloget er det beskrevet, at man har lagt vægt på at friholde opgaver, som direkte berører børnene. Det kan næppe siges at være tilfældet i et forslag om at nedlægge en skovbørnehavegruppe. Det rammer både de børn som i dag er i gruppen, så vel som de børn som er skrevet op til institutionen eller allerede går i den integrerede vuggestue pba. ønsket om et skovtilbud.

Skovbørnhaven tilknyttet Nørrestenbro er et anderledes tilbud end mange andre skovbørnehavetilbud, da det er et tilbud til de ældste børnehavebørn. Pga. skovens ubegrænsede fysiske rammer vil dagtilbuddet kunne drage fordel af skoven i tider med mangel på kapacitet.

Det er ikke korrekt at der lav efterspørgsel og lave indskrivningstal for Nørrestenbro skovbørnehave. Det er væsentligt at denne fejl oplyses for beslutningstagerne.

Dertil kommer alle de trivlsels-,dannelses- og sundhedsmæssige fordele ved at lade børn gå i skovbørnehave.

Sidst vil jeg gerne slå et slag for at beslutningstagerne prioriterer kvalitet frem for kvantitet og kapacitet. Nørrestenbros skovtilbud har en virkelig høj kvalitet, og jeg tror ikke man kunne finde en eneste forælder, til et barn som har gået i skovbørnehaven, som ikke har værdsat det tilbud.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Nora, Jens Carl Bukkehave

Indsendt

24/11/2022 23:00

Sagsnummer

HS4197191

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78