Gå til hovedindhold

Høringssvar

Nørrestenbro Børnehave må ikke lukkes

Som tidligere pædagog og souschef i Ellevang Børnehave synes jeg det er dårlig prioritering at overveje at lukke Nørrestenbro Børnehave.
Fra et langt liv som pædagog, ved jeg hvor stor betydning det har, at børn har mulighed for at udfolde sig udendørs og i mindre enheder. Her er mulighed for at blive udfordret motorisk, udvikle fantasien og kreativiteten med naturens og årstidernes skiften. Støjniveauet bliver mindre, og der er færre konflikter mellem børnene. Da både overvægt og flere børn med diagnoser er i vækst, giver skovbørnehaver og mindre enheder/institutioner som Nørrestenbro muligheder for at være fysisk aktiv og udfordre og støtte børn med særlige behov i overskuelige og mere rolige rammer.
I en tid hvor det desværre er blevet vanskeligt at rekrutterere pædagoger, er det endnu vigtigere, at der findes varierede muligheder for arbejdspladser, som kan tiltrække nye pædagoger. Da varetagelse af miljøet, er blevet tiltagende påkrævet ( og særligt blandt unge), er naturbørnehaver som Nørrestedbro et godt sted at lære at være i naturen på en hensynsfuld måde for både børn og voksne.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thorbjørn Schultz Ingerslev

Indsendt

03/11/2022 08:59

Sagsnummer

HS4421831

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78