Gå til hovedindhold

Høringssvar

Sparekatalog for Børn og Unge

Bevar Nørrestenbro Skovbørnehave

Det er jo nærmest svært at opridse, hvor fantastisk et sted Skovbørnehaven er. Det er så vigtigt det er, at børn får adgang og viden og den jord vi lever på - og skal passe på. Det var også min opfattelse man prioriterede i de aarhusianske dagtilbud. Allerede fra vuggestuen er der pædagogiske mål om at føle og mærke naturen. Fx i Storkereden, hvor begge vores børn har gået/går.

Vi har nogle af dem, der vælger at blive i byen med vores børn - mange flytter ud til parcelhuse og forstæder, når børn kommer til.
Vi elsker Aarhus - vi elsker Nørrestenbro,, hvor sammenhold og fællesskab.

Vores søn har gået i Skovbørnehaven, og det var en fantastisk tid, hvor han fik adgang til at få viden og kompetencer til at være i naturen. Noget som ellers er begrænset i Aarhus.

Og det kan jeg særligt sige, fordi vi har tilvalgt den lokale folkeskole. En skole som vi er rigtigt glad for, hvor der er samme fokus på fællesskabet og lokalsamfundet. MEN noget Samsøgade Skole ikke har, er nærmest en reel grøn plet på hele grunden. Kun asfalt. Derfor er det endnu mere betydningsfuldt, at børnene får mulighed for at gå i skovbørnehave.

Det ønsker vi for vores datter og alle de andre børn i vores lokalsamfund omkring Nørrestenbro, der forhåbentligt bliver i byen og vælger den lokale folkeskole.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Iben Olesen

Indsendt

03/11/2022 20:52

Sagsnummer

HS2124473

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H522

Kontakt

Nicolas Madsen

 Mail: nicmad@aarhus.dk 

Telefonnummer: 25 62 28 78