Gå til hovedindhold

Høringssvar

Aktiviteter for de ældre borgere

Der blev i 2015 prioriteret midler til ...oplevelsesmedarbejdere/værtinder/pårørendekoordinatorer på plejehjemmene, som skulle skabe gode stunder og unikke oplevelser for beboerne på plejehjemmene. Sigtet med det er at øge beboernes livskvalitet.
Det foreslås, at indsatsen halveres, så der kan realiseres en besparelse på ca. 3,9 mio. kr. årligt, når forslaget er fuldt implementeret i 2024.
Det vil betyde, at der vil være færre oplevelser for beboerne i plejehjemmene, hvilket kan påvirke borgernes livskvalitet og tilfredshed med hjælpen på plejehjemmene... - Her har vi at gøre med borgere, der ikke selv er i stand til at opsøge oplevelser uden for deres 'hjem', men som er helt afhængig af de aktiviteter, der skabes for dem på plejehjemmene. Livskvalitet og og tilfredshed med livet samt trivsel er lige så vigtigt for ældre borgere som for resten af befolkningen. Jeg er derfor imod vedtagelsen af besparelsen på de 'gode stunder' og 'unikke oplevelser' for beboerne på plejehjemmene i forslaget ovenfor.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Lisbeth Ingerslev

Indsendt

21/11/2022 19:10

Sagsnummer

HS1642269

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H523

Kontakt

Lise Hanghøj 

Mail: Lisehan@aarhus.dk 

Telefonnummer: 3036 9461