Gå til hovedindhold

Høringssvar

Oplevelsesmedarbejdere

At give de gamle en mulighed for at komme til at opleve noget andet end tomme vægge og fjernsyn - det er simpelthen så trist at være på plejehjem. Jeg ved ikke om I politikere nogen sinde selv har været der, men der sker ikke meget!
Jeg har selv været ude at spille som musiker på plejehjem i Risskov og Hjortshøj og det har været en magisk oplevelse at se de ældre borgere lyse op i musikken. Vi har også spillet generationskoncerter, der har været for både børnehavebørn og plehehjemsbeboere, og livsglæden ved disse koncerter er helt fantastiske. Der var ældre borgere der græd, klappede med, dansede og sang og bagefter fortalte, at det havde været den bedste dag i ugen! At tage disse oplevelser væk fra de gamle vil gøre alderdommen til et fattigt sted uden den livsglæde som netop kulturoplevelser kan skabe. De kan danne en uforpligtigende ramme med et inkluderende fællesskab, som er svært at skabe ellers.
Kære Aarhus kommune, gør hvad I kan for at beholde den slags jobs i kommunen, som er så lille en udgift, men som gør en stor forskel for mange ældre borgeres hverdag.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Clara Aaholm

Indsendt

24/11/2022 12:12

Sagsnummer

HS3586481

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H523

Kontakt

Lise Hanghøj 

Mail: Lisehan@aarhus.dk 

Telefonnummer: 3036 9461