Gå til hovedindhold

Høringssvar

oplevelsesmedarbejdere

Kære Christian Budde.
I dag (24.10.2022) hørte jeg dig i P4 Østjylland kl 10.30.
Du udtalte, at det var det rigtige sted at spare, men at du også modtog kloge konkrete input så du kunne blive klogere inden du sparede på oplevelsesmedarbejderne.
Her er et meget konkret forslag:
Aarhus kommune har gennem flere år støtte diverse koncerter i rådhushallen fx. i forbindelse med nytår og festugen. Senest den 13. oktober hvor du holdt en fin tale forud for koncerten med Trine Pallesen. Du var meget stolt at støtten og samarbejdet med Danske Seniorer til denne koncert. Jeg var helt enig dengang, men nu synes jeg, du skal sadle om og spare tilskud til de mange koncerter for os ældre såvel som yngre medborgere der selv kan fragte os til koncerter..
Den mulighed har plejehjemsbeboerne ikke, og derfor er det så vigtigt at der er oplevelsesmedarbejdere der opmuntrer dem lidt i deres, til tider triste liv på plejehjemmet.
(Det er vigtigt at påpege, at medarbejderne gør deres bedste, men der er ikke så mange ressourcer udover den nødvendige pleje).
Mange af plejehjemsbeboer får ikke så mange besøg som man kunne ønske sig, så derfor er oplevelsesmedarbejderne meget vigtige på plejehjemmene så de ældre kan lives lidt op med fx. sang og musik.
Og lad så os andre selv sørge for koncertbilletter.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Susanne Lindgren

Indsendt

24/11/2022 16:12

Sagsnummer

HS7330537

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H523

Kontakt

Lise Hanghøj 

Mail: Lisehan@aarhus.dk 

Telefonnummer: 3036 9461