Gå til hovedindhold

Høringssvar

Budgetmodel og generelle beskæringer - oplevelsesmedarbejdere, samme personaler mv.

SOCIALPOLITISK FORENING JYLLAND-FYN
MSO HØRINGSSVAR VEDR. SPAREKATALOG (SK) SUNDHED og OMSORG

Udover den underfinansiering som er indeholdt i Budgetmodellens antagelse om ”Sund Aldring” som jo igennem flere år har medvirket til nedslidning af hele hjemmehjælps- og plejehjemsområdet skal bemærkes:

SK 1.1 Klippekort på plejehjem og SK 1.2
Socialpolitisk Forening udtaler stor beklagelse over, at Århus Kommune vil sørge for et kedeligere liv for de ældre og svækkede borgere, som foreslås ramt af beskæringerne på Klippekort på plejehjem og oplevelsesmedarbejdere

SK 2.1 og SK 2.2
Socialpolitisk Forening udtaler stor beklagelse over de livskvalitetsforringelser, som brugerne af hjemmeplejen og ansatte i hjemmeplejen vil blive påført ved Afskaffelse af indsats vedr. besøgskontinuitet og grønthøster beskæring i form af Omlægninger i hjemmeplejen. Århus Byråd lægger op til forværring af minuttyranniet.

SK 3.1, 3.2 og 3.3
Bedre brug af træningsmidlerne, Effektiviseringer på sundhedsområdet, Omlægninger på sundhedområdet (fællesbidrag) – disse tre forslag er lidet præciserede, og ligner mest af alt tre ramme-organiserede grønthøsterbeskæringer, hvis konsekvenser blot bliver ”lidt mere” stressede medarbejdere og lidt mindre glade brugere.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Viggo Jonasen

Indsendt

24/11/2022 19:31

Sagsnummer

HS4691926

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H523

Kontakt

Lise Hanghøj 

Mail: Lisehan@aarhus.dk 

Telefonnummer: 3036 9461