Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1180 - Boliger og erhverv på Grøndalsvej

Trafik omlægning

Jeg har forståelse for at projektet ikke ønsker at der fortsat skal være stærk trafik på det østlige stykke af Grøndalsvej (det der går igennem projektet).
Men at det accepteres af kommunen uden at der findes en løsning, der løser det enorme trafikproblem der vil opstå i krydset Skanderborgvej/Ravnsbjergvej har jeg absolut ingen forståelse for og må protestere imod.

Hele kvarteret- området vest for Ravnsbjergvej, (Egelundsvej, Bøgeskovparken, det nye kvarter omkring Oksholtvej) har kun 2 udkørsler. Grøndalsvej og Bøgeskov Høvej og begge er ud til Ravnsbjergvej.
I myldertider om morgenen er det allerede nu svært at komme ud hvis man ikke køre af den del af Grøndalsvej der er påtænkt at lukke.
Ved den foreslåede omlægning skal al trafik fra Ormslev, Stavtrup, og området vest for Grøndalsvej gennem krydset Skanderborgvej/Ravnsbjergvej, hvis man skal via ringvejen eller over Vibytorv og videre.
Det kan krydset slet ikke klare.
Eneste alternativ hvis man vil lukke den foreslåede del af Grøndalsvej er at få gennemført en til og fra kørsel til motorvejen fra Ravnsbjergvej og en fortsættelse af Bøgeskov Høvej til Skanderborgvej ved krydset Skanderborgvej/ Hasselager centervej.

Med venlig hilsen
Flemming Rasmussen
Grøndalsvej 204
8260 Viby
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Flemming Rasmussen

Indsendt

21/02/2023 10:59

Sagsnummer

HS5728195

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Viby
Hørings-id

H544

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00