Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1188 Erhverv nord for Bernhardt Jensens Boulevard – Hængslet, Indre Aarhus Ø

Rekreative og trygge områder

Det er mit klare indtryk, at det er et stort ønske for grønne og rekreative områder på Aarhus Ø. Dette ses også på Aarhus Kommunes side, hvor der kan ønskes træer (https://www.aarhus.dk/demokrati/projekter-og-samarbejder/natur-og-miljoe/onsk-et-trae/).

Jeg mener således, at det er enormt vigtigt, at der gøres plads til hygge samt trygge og grønne områder, hvor man kan finde ro og afslapning i en travl bymidte.

Aarhus Ø er efterhånden ved at være ret befolket - dels som et resultat af de mange boliger, men også fordi mange besøger bydelen. Det vil derfor betyde enormt meget, hvis der gøres plads til det grønne.

Jeg håber, at der vil gøres en seriøs indsats for at gøre området i lokalplanen mere grønt - og Aarhus Ø i det hele taget, så det bliver et mere venligt, trygt og rekreativt område for beboere og besøgende.

Apropos tryghed, så har har der gennem flere år været en problematik med utryghed, blandt andet i forbindelse med hasarderet kørsel, åbenlys narkohandel m.m. Jeg håber derfor, at der tages højde for, hvordan man skaber tryghed i området. Dette kan eksempelvis skabes med overvågning og belysning.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Helle Mærsk

Indsendt

05/02/2023 22:15

Sagsnummer

HS5391433

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Midtbyen
Hørings-id

H546

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00