Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til lokalplan nr. 1115 Boligområde ved Tranbjerggårdsvej i Mårslet

Vejadgang Natur

Lokalplan 1115

Som en meget god kender af området og boende tæt på Jelshøjvej har jeg et par kommentarer som kan være relevante – er de det ikke, kan I blot se bort fra dem.

1) I de kommende områder der skal bebygges, vil der sikkert komme mange børn – hvoraf nogen med tiden skal med bus til f.eks. Kragelundskolen eller Rudolf Steiner skolen på Strandvejen. De børn vil nok tage med bus nr 16 – og ikke Letbanen – det har altid været sådan, at de har kunnet gå via Hørretløkkevej over til stoppestedet (også i de 100 år min slægt havde vejadgang) – Nu er der kommet et officielt skilt op, hvor der står ”al uvedkommende færdsel forbudt”. Børnene skal så gå til højre ad Jelshøjvej ned mod den store sten og den vej rundt (eller via Andelsboligerne) – Drønfarligt – Jeg husker stadig forfærdelige ulykker omkring 1955-60 på det stykke – Der bør være et underskilt med ”Gående tilladt”.

2) Både den kommunale og den private udstykker taler en del om natur og stier – Jeg vil opfordre til, at den meget gamle branddam som vi børn løb på skøjter på, tæt på den nye vej ved Tranbjerggården bliver genoprettet (næsten alle mergelgrave i Mårslet sogn blev efterhånden fyldt op, denne dam var anderledes – de fire familier der beboede Tranbjerggården fra 1944 og til 1955 og et stykke tid derefter, passede meget på det idylliske sted. Der var også mulighed for at gå på stier fra Tranbjerggårdsvej direkte ned til Hørret enge – håber ikke alle stier bliver spærret – selv om det selvfølgelig kan være en belastning med mange forbipasserende.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Svend Aage Andersen

Indsendt

12/06/2023 20:57

Sagsnummer

HS4137564

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Mårslet
Hørings-id

H574

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00