Gå til hovedindhold

Høringssvar

Åby Vest byudviklingsområde

Område omkring HF søvang

Vi skal passe på vores natur og ikke ødelægge en grøn oase. I Århus kommune skal alle del af byen nytænkes, omdannes, og skabe flere boliger til flere mennesker. I den ligning må vi dog ikke glemme, at der er et område her, som er helt unikt, i hvertfald for mange kolonihaveejere og de mange, mange mennesker der, hver dag benytter dette skønne natur område, Brabrand stien, æblehaven og alt derimellem.

At et område nytænkes kan til tider være nødvendigt, men efter min mening ikke, hvis det bliver på bekostning af det allerede nuværende område. Man må finde en løsning der passer til det der allerede er. Her er det mest fantastiske dyreliv, en biodiversitet som er langt højere end mange andre steder i Århus. Der er så mange mennesker, der igennem mange år har passet så meget på dette smukke område og dens natur.
Der er blevet sørget for at undgå sprøjtemidler i haverne, for at passe på alt i området. Det harmonere ikke med betonelementer og lavt klippet bøgehække.

Hvis man virkelig ønsker at nytænke og lave om, så syntes jeg som kolonihave ejer i HF søvang, at man nå gøre dette i fuld respekt for det område og den natur der er her i forvejen. Der er brug for steder, hvor naturen er vild, og stadig er i byen, her er et af de steder. PAS NU PÅ DET. Byg flere kolonihaver, skab mere af den natur der i forvejen er, skab boligerne så de ikke kommer til at ødelægge området, ikke kæmpe høje beton byggerier som bliver opført alle steder, for at huse flere og flere mennesker. Bevar noget som er unikt.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Johanne dreyer

Indsendt

24/05/2023 22:10

Sagsnummer

HS9331623

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åby
Hørings-id

H580

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00