Gå til hovedindhold

Høringssvar

Åby Vest byudviklingsområde

Bevar vores smukke rigdom af natur, biodiversitet og rekreativ oase ved Brabrandsøen

Jeg er egentlig glad for en fornyelse af kommuneplan for Aaby Vest, så der bliver en naturlig udvikling i samspil med vores grønne områder ved HF Søvang. Det som bekymrer mig er. at er udtænkes i at der skal bygges højhuse, erhvervsbyggerier og spisested, som helt sikkert vil skabe forringelse af vores mangfoldige natur og dyre- og planteliv.

Vores fællesskab i HF Søvang har med årene skabt en oase af grønne områder, frugttræer og shelter som bidrager til et bæredygtigt samfund som hurtigt ødelægges, hvis vi ikke værner om det og at nye beboer og folk som benytter Brabrandsøen og Æblehaven ikke har samme mindset og har ikke den samme respekt. Englemarken skal fredes som natur område. Vores MSB rådmand Winnerskjold foreslår at der skal være flere kolonihaver i
Aarhus og matriklerne Æblehaven og murergrunden skal bruges til det, som det oprindelige er udlagt til i 2017 kommuneplanen. Egsagervej er alt for trafikeret og Æblehavegæsterne kører uhensigtsmæssigt på vores HF Søvangs Sylbækvej til fare for alles ve og vel. Der skal udtænkes i at udbedre forholdene, så alle kan leve i overensstemmelse med at det er en stillevej som ellers bliver overrendt.

Jeg støtter fuldt op om høringsvar fra bestyrelsen af HF Søvang.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Thanh Trung

Indsendt

26/05/2023 00:00

Sagsnummer

HS2336903

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åby
Hørings-id

H580

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00