Gå til hovedindhold

Høringssvar

Åby Vest byudviklingsområde

Aaby Vest byudviklingsområde

Leveværd og trivsel med grønne åndehuller
Hvis vi skal trives som mennesker i denne verden er tiden inde til at se hvad vi faktisk har der er så værd at bevare og udvide de grønne åndehuller for mennesker, dyr og natur. At udvikling ikke betyder afvikling af det der er helt særligt ved Aarhus og der er så meget brug for. At beskytte dette områdes unikke økologiske og kulturelle værdi, hvor såvel Englemarken som Vester Søgård kan tænkes ind i masser af

Ønske om at der i udviklingen af de nye boliger, tages hensyn også til trafiklogistik da det i forvejen kan være meget pres på Egsagervej, så en anden rute ud af området f.eks. direkte til Gellerupvej fra Søren Frichsvej. I forvejen er der meget kødannelse på Egsagervej og på Haveforeningen Søvangs parkeringspladser er der efterhånden pres på også udefra. Så dette også tænkes ind.

Det er set i Aarhus i tiden at der er blevet bygget helt skrækkeligt og det skal vi se på og omgives af i generationer fremover. Det er også set muligt at konstruere nyt med øje for det miljø det skal passe ind i samklang med. Jeg ønsker Århus forbliver en by mennesker kan trives i!

Derudover tilslutter jeg mig H/F Søvangs høringssvar.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Tine J Andersen

Indsendt

26/05/2023 00:07

Sagsnummer

HS3344524

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Indkaldelse af ideer og forslag
Område
Åby
Hørings-id

H580

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00