Gå til hovedindhold

Høringssvar

Forslag til Lokalplan nr. 1179 - Skole og boldbaner i Nye

Kommentar til lokalplan..

I forhold til den aktuelle lokalplan og dermed en fremtidssikret løsning for hele området har jeg to konkrete kommentarer, som jeg ved, at også ved at andre i Elev deler.
Begge handler om det trafikale som i denne lokalplan for Nye-området igen ser ud til at være indrettet for at indfri ønskerne fra Nye-projektet og ambitioner/ideologi bag dette. Elev ser ud til på den måde, uagtet at mange har levet her i årtier og med bevidst ønske om den bosætningsform, som er her, "bare" at blive koblet:
Mine kommentarer er:
1. Vejen fra Nye til Koldkilde/Elevvej omtales stadig som en "måske vej". Vi må fra Elev siden forvente, at området skal kobles på Elevvej/Koldkilde, før der kan bygges på arealet, og at der skal være en dobbeltrettet cykelsti ifm. denne vej, der kobles på cykelstien langs Elevvej. Vejen fra Elevvej til Nye også have et "lige forløb", så man kan komme ind til Nye fra begge sider af Elevvej, og ikke den "bue" der tidligere har været tegnet.
2. Vi finder det forkert, hvis der gives dispensation til antallet af parkeringspladser i forhold til skole m.m. Det er muligt at man kan cykle rundt inde i Nye til skole og boldbaner, men der er langt fra det nordlige Elev, eller fra boliger ude i landområdet. Det samme gælder for personale, leverandører m.m. Desuden kan vi allerede se, at antallet af biler blandt beboere i Nye virker til at være stort nu i første etaper, når der iagttages antallet af parkerede biler i området netop nu – uagtet ambitionerne om en bilfri by.
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Jesper Olesen

Indsendt

05/06/2023 09:52

Sagsnummer

HS4715036

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Lokalplan
Område
Lystrup-Elsted-Nye
Hørings-id

H583

Kontakt

TEKNIK OG MILJØ

Plan og Byggeri

Karen Blixens Boulevard 7

8220 Brabrand

Telefon: 89 40 44 00