Gå til hovedindhold

Høringssvar

PLANSTRATEGI 2023 - NETVÆRK OG NÆRVÆR

Bebyggelse syd for Egå Møllevej

I forbindelse med projektet om ny bebyggelse syd for Egå Møllevej i skæring, vil jeg mene at kommunen skal tage følgende i betragtning.
Egå Møllevej bliver mere og mere befærdet og det nye byggeri vest for Vorrevangs alle vil i forvejen øge de trafikale genere væsentligt. Kommunen bør derfor overveje at lukke Egå Møllevej på midten så det kun er cykler, knallerter og evt bus/ambulancer der kan passere. Det støjværn som kommunen dikterede lever ikke op til støj beskyttelsen hvis trafikken øges yderligere. Ud fra planen skal der være ind og ud kørsel på Grenåvej men den trafik der bliver vil i et vidst omfang stadig gå forbi da der selv i dag er mange der vælger Egå Møllevej ud til motorvejen i stedet for Skødstrup afkørslen. Vejen er slet ikke bygget til den mængde trafik som der er nu og den kunne nemt beskyttes ved blot at afspærre den. Vejen giver nogle farlige situationer ved udkørslen til Hjortshøjvej da det lille t-kryds ikke kan rumme alt den trafik. Så hvis projektet skal godkendes vil jeg mene at det er med forbehold for at Egå Møllevej afspærres. Mvh Christina
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Christina Lindgaard Klausen

Indsendt

14/08/2023 09:59

Sagsnummer

HS9851888

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H586

Kontakt

Lars Høeberg
Kommuneplanchef
T +45 4185 9799

AARHUS KOMMUNE
TEKNIK OG MILJØ
BYSTRATEGI

Vil du vide mere?

Planstrategi 2023 fastlægger den overordnede strategi for den fysiske udvikling i Aarhus og sætter rammen for arbejdet med kommuneplanen i indeværende byrådsperiode. 

Kommuneplanen er den overordnede plan for Aarhus' fysiske udvikling;
Hvor og hvordan skal byen udvikles og hvordan vi vægter hensyn til mennesker, natur, landskab, kultur, erhverv og økonomi?

Vil du vide mere om kommuneplanen så klik her