Gå til hovedindhold

Høringssvar

PLANSTRATEGI 2023 - NETVÆRK OG NÆRVÆR

Agerbæksvej og omegn

Med vedtagelsen af lokalplan 1125 og 1130 har man vedtaget at en villevej, Agerbæksvej skal tilføres 400 boliger (etagebyggeri) samt erhvervslokaler på 8000 m2.Samtidiog taler man om yderligere en lokalplan X142 hvor man vil nedrive gode 13 villaer og huse for at bygge op til 100 nye lejligheder også i etagebyggeri. At nedrive villaer for at bygge etagebyggeri nu hvor der er så mange ledige lejligheder under opførelse eller færdigbyggede virker ikke særligt rationel. Især hvor der er tale om en almindelig villavej. 1125 er færdigbygget, 1130 har på andet år endnu ikke stukket spaden i jorden, pga. de mange tomme lejemål. Vedtagne lokalplaner er vedtagne, men mon ikke det er tid til at fortælle de 13 villaejere at at X142 ikke bliver til noget. De kan derefter enten vælge at flytte uden den "gevinst" som bygherre Singh har stillet dem i udsigt eller de kan vedligeholde deres huse som almindelige ejere. På nuværende tidspunkt har de nærmest stavnsbundet sig selv på 6. år.
At potentiel bygherre har bestil og fået udarbejdet en "trafikanalyse" som selvfølgelig viser at øget trafik ikke bliver et problem, er jo et voldsomt manipulerende indlæg i debatten, som Mobilitet har sat spørgsmålstegn ved lødigheden af. Det må være Mobilitets opgave at komme med uafhængige analyser og forcasts, ikke bygherrer.
Byg på tomme arealer før man nedriver gode boliger, især i lyset af de mange nuværende og kommende lejligheder.
Med venlig hilsen
Claus Rude
Grundejerforeningsformand
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Claus Rude

Indsendt

14/08/2023 12:59

Sagsnummer

HS2944608

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H586

Kontakt

Lars Høeberg
Kommuneplanchef
T +45 4185 9799

AARHUS KOMMUNE
TEKNIK OG MILJØ
BYSTRATEGI

Vil du vide mere?

Planstrategi 2023 fastlægger den overordnede strategi for den fysiske udvikling i Aarhus og sætter rammen for arbejdet med kommuneplanen i indeværende byrådsperiode. 

Kommuneplanen er den overordnede plan for Aarhus' fysiske udvikling;
Hvor og hvordan skal byen udvikles og hvordan vi vægter hensyn til mennesker, natur, landskab, kultur, erhverv og økonomi?

Vil du vide mere om kommuneplanen så klik her