Gå til hovedindhold

Høringssvar

PLANSTRATEGI 2023 - NETVÆRK OG NÆRVÆR

Støtte om Skæring fællesråd og kommentar til Tækkers høringssvar

Hej,

Jeg vil gerne hive lin generelle støtte til Skæring fællesråds høringssvar. Jeg ser det som et modsvar lid især Tækker groups høringssvar, som endnu engang i sidste time forsøger at trække en fordobling af Skæring med en i en plan hvor Skæring ikke er en del af.

Jeg forstår ikke hvorfor og hvordan sådanne interessenter kan bruge de her høringer om at lave om på agenda og indhold ved at inddrage områder der slet ikke er en del af den plan der er i høring.

Skæring er i forvejen godt presset med infrastruktur og på institutionerne ved at set store område Skæring strand for et par år siden blev til en byzone og effektivt udvidede Skæring en hel del. Da der stadig konverteres sommerhuse til helårs og der med trækker flere helårs beboere til området, har dette givet og giver stadig flere og flere beboere i området, uden nævneværdig forbedring på infrastruktur eller institutioner.

Vh Daniel
Download høringssvar som pdf

Afsender

Navn

Daniel

Indsendt

15/08/2023 19:57

Sagsnummer

HS8558066

Informationer

Startdato
Svarfrist
Type
Kommuneplan
Område
Hele kommunen
Hørings-id

H586

Kontakt

Lars Høeberg
Kommuneplanchef
T +45 4185 9799

AARHUS KOMMUNE
TEKNIK OG MILJØ
BYSTRATEGI

Vil du vide mere?

Planstrategi 2023 fastlægger den overordnede strategi for den fysiske udvikling i Aarhus og sætter rammen for arbejdet med kommuneplanen i indeværende byrådsperiode. 

Kommuneplanen er den overordnede plan for Aarhus' fysiske udvikling;
Hvor og hvordan skal byen udvikles og hvordan vi vægter hensyn til mennesker, natur, landskab, kultur, erhverv og økonomi?

Vil du vide mere om kommuneplanen så klik her